Zakład Chemii i Technologii Związków Krzemu
Kontakt:
Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
Wydział Chemii
Zakład Chemii i Technologii Związków Krzemu
ul. Uniwersytetu Poznańskiego 8, 61-614 Poznań
telefon: +48 61 829 1702
e-mail: maciejm@amu.edu.pl
Kierownik Zakładu:
prof. dr hab. inż. Hieronim Maciejewskitelefon: +48 61 829 1702
e-mail:maciejm@amu.edu.pl
pokój: 1.145
Pracownicy samodzielni:
prof. UAM. dr hab. Jacek Gulińskitelefon: +48 61 829 1701
e-mail: jgulins@amu.edu.pl
pokój: 1.143
prof. UAM dr hab. Grzegorz Hreczycho
telefon: +48 61 829 1698
e-mail: g.h@amu.edu.pl
pokój: 1.121, 1.130
prof. UAM dr hab. Ireneusz Kownacki
telefon: +48 61 829 1701
e-mail: ireneusz.kownacki@amu.edu.pl
pokój: 1.143
Adiunkci/Adiunkci badawczy:
dr Magdalena Jankowska-Wajda
telefon: +48 61 829 1734
e-mail: magdajw@amu.edu.pl
pokój: 1.146
dr Joanna Karasiewicz
telefon: +48 61 829 1733
e-mail: joanka@amu.edu.pl
pokój: 1.142
dr Krzysztof Kuciński
telefon: +48 61 829 1730
e-mail: kucinski.k@amu.edu.pl
pokój: 1.130
dr Karol Szubert
telefon: +48 61 829 1734
e-mail: karolszu@amu.edu.pl
pokój: 1.146
dr Jakub Szyling
e-mail: js28685@amu.edu.pl
dr Rafał Januszewski
e-mail: r.janusz@amu.edu.pl
Doktoranci:
mgr Patrycja Czerwoniec
e-mail: patrycja.czerwoniec@gmail.com
mgr Jakub Hoppe
e-mail: kuba.hoppe@gmail.com
mgr Marta Kaczmarek
e-mail: marta.kaczmarek@amu.edu.pl
mgr Joanna Kaźmierczak
e-mail: asia_11_1992@o2.pl
mgr Anna Pawłowska-Zygarowicz
e-mail: ania_3_91@o2.pl
mgr Agnieszka Przybylska
e-mail: agnieszka.przybylska@amu.edu.pl
mgr Hanna Stachowiak
e-mail: hanna.Stachowiak@amu.edu.pl
mgr Olga Stolarska
e-mail: olga.sto@wp.pl
mgr Andrea Szpecht
e-mail: andreaum.szpecht@gmail.com
mgr Olga Bartlewicz
e-mail: olga_wolna@wp.pl
mgr Dawid Zieliński
e-mail: Dawid.zieliński@amu.edu.pl
mgr Iza Bajerlein
e-mail: iza.bajerlein@amu.edu.pl
© Wydział Chemii UAM, ul. Uniwersytetu Poznańskiego 8, 61-614 Poznań, tel. +48 61 829 1554 lub 1556, 1563, 1564, fax +48 61 829 1555, e-mail: depchem@amu.edu.pl
Ten serwis używa plików "cookie" zgodnie z Polityką Cookies. Brak zmiany ustawień przeglądarki oznacza jej akceptację.